EMPLOYER
BRAND
BUILDERS

Employer Brand Builder

Employer Brand Builder

Annemarie Stel

Adviseur arbeidsmarkt­communicatie en copywriter

BIO

Annemarie heeft meer dan 25 jaar ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, vooral binnen de publieke sector. Ze is een pragmatische aanpakker met een allergie voor flauwekul. Samenwerken met creatieve collega’s en ideeën omzetten in oplossingen waar de klant zelf mee aan de slag kan, geven haar veel energie. Ze beschikt over het vermogen om (bijna) overal de juiste woorden voor te vinden. Daarom is ze, naast strategisch en tactisch communicatieadviseur, ook copywriter. Van het schrijven van de nederige, maar o zo belangrijke vacaturetekst en pakkende webteksten tot een complete arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

SPECIALISMEN

Annemarie is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie- en organisatieadvies, campagneontwikkeling en campagnemanagement, en in copywriting.

LAATSTE 3 OPDRACHTGEVERS

De laatste klanten waar Annemarie met veel plezier voor werkt of heeft gewerkt zijn de Nederlandse Arbeidsinspectie, het Openbaar Ministerie en de AIVD.

BIJZONDERHEID

Annemarie gaat het liefst op vakantie naar Frankrijk en Parijs is haar favoriete stad, zeker als ze er met de trein naartoe kan. Toch spreekt ze bedroevend Frans.

Annemarie zal nooit opzettelijk onbeleefd zijn, maar het is altijd duidelijk wat ze ergens van denkt. Zo heeft ze ooit live op televisie haar middelvinger opgestoken.

Annemarie heeft 2 zoons en woont in Leiden, samen met Ewa. Ewa is gestreept, komt uit het asiel en heeft de leeftijd bereikt dat ze geen muizen meer vangt.