RECRUITMENT
BUILDERS

Recruitment Builder

Recruitment Builder

Jeroen Mossinkoff

Recruitment expert

BIO

Jeroen zijn affiniteit met talent acquisitie en recruitment is ontstaan tijdens zijn jong leiderschap traject bij Adecco – CEO1Month. Gedurende zijn carrière is deze affiniteit gevormd tot een passie voor (total) talent management. Na actief te zijn geweest in de uitzend- en detacheringsbranche als eindverantwoordelijke voor een recruitmentafdeling is hij als recruitment projectmanager aan de slag gegaan waar hij ambitieuze organisaties helpt met pragmatische recruitment oplossingen.

Jeroen is sinds 2022 aangesloten bij Recruitment builders waar hij zich met enorme enthousiasme inzet om bedrijven te adviseren op het gebied van talent acquisitie vraagstukken: zowel op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Zijn expertise ligt met name op het snijvlak van recruitment, processen, data en technologie. Waarbij hij aangeeft dat het essentieel is om altijd vanuit een kandidaat perspectief te denken en handelen.

SPECIALISMEN

  • Recruitment strategie en implementatie
  • Talent Acquisitie procesontwerp en verbetering
  • Applicant Tracking System (ATS) implementaties
  • Data gedreven recruitment, dashboard/ KPI inrichting en analyse
  • Candidate Journey, touchpoints en innovatie
  • Recruitment scan – nulmeting van een organisatie met verbeter voorstel
  • Implementatie van bovengenoemd verbeter voorstel

LAATSTE 3 OPDRACHTGEVERS

Schiphol Groep: het ontwerpen van een centrale recruitment afdeling op proces niveau, met een implementatie van een ATS systeem en de operationele kick-off van het project om 850 beveiligers te werven.

Raad voor de Rechtspraak: recruitment nulmeting en onderzoek voor herverdeling van het recruitment budget. Begeleiding voor het inrichten van de recruitmentafdeling met oog voor verandermanagement, organisatievraagstukken en recruitment proces re-design.

Vecos: Recruitment lead a.i.: het opzetten van een recruitment afdeling in een scale-up als meewerkend voorman. Focus op het vinden en binden van nieuwe medewerkers, recruitment procesontwerp, ATS implementatie en (technische) innovatie.

BIJZONDERHEDEN

Jeroen woont en werkt vanuit Den Haag waar hij is blijven plakken na zijn studie op de Hoge Hotelschool. Naast zijn passie voor talent management is zijn tweede passie (en misschien wel zijn grootste passie) koken. Je vindt hem dan ook regelmatig in de keuken of bij het geven van een kookworkshop waar wederom een unieke gast ervaring centraal staat.