RECRUITMENT
BUILDERS

Recruitment Builder

Recruitment Builder

Linda van Pesch - Van Ginneken

Trainingsacteur selectievaardigheden

BIO

Op haar 42e besloot Linda haar hart te volgen en verruilde ze het zakelijke bedrijfsleven voor een theateropleiding. Ze speelt nu in educatieve voorstellingen op scholen, speelt in toneelstukken in kleine theaterzalen en huiskamers, schrijft eigen stukken en werkt als trainingsactrice. Linda weet uit eigen ervaring hoeveel toegevoegde waarde een rollenspel heeft tijdens een training. Als trainingsactrice kan ze de ervaringen uit haar tijd in het bedrijfsleven perfect combineren met haar acteerkwaliteiten. Ze is in staat op een positieve manier terug te geven aan de trainee wat er in een gesprek gebeurt zodat deze zo goed mogelijk ervaart waar zijn/haar ontwikkelpunten zitten.

SPECIALISMEN

Linda heeft ervaring in gesprekken rondom werving & selectie, performance management, management drives en kan ingezet worden bij assessments.

LAATSTE 3 OPDRACHTGEVERS

Advocatenkantoor op de Zuidas, Qualogy Holding, D&B Facility

BIJZONDERHEID

Net als dat je een theatervoorstelling maakt door de vloer op te gaan, leer je een gesprek voeren pas echt door het te DOEN. Hoe fijn is het dan om dit te kunnen oefenen in de veilige omgeving van een training?