EMPLOYER
BRAND
BUILDERS

Employer Brand Builder

Employer Brand Builder

Nanda Idink

Brand builder door serious gaming

BIO

Nanda is een marketingcommunicatiespecialist met meer dan 20 jaar (internationale) ervaring bij zowel grote multinationals als lokale reclamebureaus. Sinds 2014 is Nanda als zelfstandige adviseur bezig met het bouwen aan sterke, menselijke merken. Het neerzetten van een merk is één ding, je medewerkers en klanten blijven boeien, verrassen en prikkelen is een heel ander verhaal.

Gegrepen door de mogelijkheden van serious gaming, ontwikkelt ze interactieve workshops die niet alleen leuk zijn maar ook zeer effectief. Van een teambuilding activiteit rondom de Employee Experience of het Diversity Equality & Inclusion tot een strategische branding sessie met 23plusone. Ook heeft Nanda zelf het Identity Home Game ontwikkeld, waardoor je als MKB-onderneming in een workshop snel tot de kern van je werkgeversmerk komt en ervaart waar je écht voor staat.

SPECIALISMEN

  • Brede expertise in marketingcommunicatie, CX en employer branding
  • Training, workshops en serious gaming
  • Merkverhaal en 23plusone
  • Inspiratiesessies

LAATSTE OPDRACHTGEVERS

  • Beeckestijn (trainer op gebied van CX en content marketing)
  • Eraneos rebranding
  • Diverse klanten voor 23plusone sessies t.b.v. merkverhaal

BIJZONDERHEID

Nanda heeft als belangrijke drijfveer “blijven ontdekken”. En dit doet ze met enthousiasme, zowel zakelijk als privé. Altijd op zoek naar nieuwe methoden om mensen te motiveren en inspireren en hieruit is ook de wens ontstaan om haar eigen ondernemersspel te ontwikkelen. Naast het werk besteed ze veel tijd aan sporten en reizen, en het mooist is wanneer deze gecombineerd worden voor een goed doel, zoals mountainbiken in Nicaragua voor Wereldouders of de Mount Ventoux beklimmen voor Stichting ALS. Dit geeft haar energie, energie die ze graag doorgeeft in haar workshops en trainingen.