RECRUITMENT
BUILDERS

Recruitment Builder

Recruitment Builder

Stace Barreiro de León

Talent Acquisition Expert

BIO

Ervaren Talent Acquisition Expert die zich kenmerkt door enthousiasme en drive. Ruim 15 jaar actief in de wereld van recruitment en zoals velen gestart vanuit bureauzijde. Deze kennis weet hij goed toe te passen in de commerciële aard van Talent Acquisition binnen (corporate) organisaties anno 2022 met daarbij respect voor de cultuur van zijn opdrachtgevers.

Stace haalt energie uit het professionaliseren van Talent Acquistion afdelingen en blijft waar nodig ook zelf operationele verantwoordelijkheden oppakken. Van het opstellen van een strategie, processen professionaliseren, innovatie in recruitment, de candidate journey verbeteren en leadership recruitment, dat is waar zijn recruitment hart sneller van gaat kloppen.

SPECIALISMEN

  • Procesoptimalisatie
  • Business Partnering 
  • Executive search
  • Recruitment innovatie
  • Digitale Transformatie Recruitment
  • IT, Data, Digital, Product, Marketing, HR

LAATSTE 3 OPDRACHTGEVERS

Bol.com, Royal Schiphol Group, Lely

BIJZONDERHEDEN

Stace heeft brede internationale recruitment ervaring, een ondernemersmentaliteit, is positief en energiek, en probeert altijd mensen, processen en zichzelf te verbeteren. Met zijn “can-do” mentaliteit, kan hij vanaf dag één waarde toevoegen. Daarnaast vindt hij het belangrijk om hard werken te combineren met hard lachen. Dus als er feestjes zijn of borrels, hij is van de partij of organiseert iets!